Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πέταξε σπόντα προς τη διοίκηση μετά την"ήττα" από την Τσέλσι

Πώς οι προπονητές της Τσέλσι παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν ανέφερε σε δηλώσεις του μετά από την ολοκλήρωση της μεταξύ τους αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Την Τσέλσι αντιμετώπισε η Λίβερπουλ για την πρώτη αγωνιστική της Premier League, στον απόηχο της "ληστείας" που ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν οι μπλε με την απόκτηση του Μοϊσές Καϊσέδο από την Μπράιτον.

Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στην οποία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, ο Κλοπ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση του Καϊσέδο και για το γεγονός πως οι "κόκκινοι" δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κλείσουν κάποιον ποδοσφαιριστή στη θέση "6".

Ο Γερμανός για άλλη μία φορά δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε πως οι προπονητές της Τσέλσι παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν από τη διοίκηση, πετώντας έτσι έμμεση σπόντα προς τη διοίκηση της Λίβερπουλ για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κλείσουν έναν εκ των δύο βασικών στόχων για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

"Βρισκόμαστε στην αγορά για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, δεν είναι ψέματα αυτό... Οι προπονητές της Τσέλσι πάντα έπαιρναν ότι ήθελαν από τη διοίκηση της ομάδας".

Πάντως, νεότερο δημοσίευμα θέλει τους "κόκκινους", λίγες ώρες αργότερα από τις δηλώσεις του Κλοπ, να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρομέο Λάβια από την Σαουθάμπτον, για τον οποίο δεν αποκλείεται να κατατεθεί άμεσα νέα βελτιωμένη πρόταση από τους "μπλε".

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ίντερ κλείνει 34χρονο κίλλερ για αντι - Λουκάκου με 10 εκατ.

Η Μπάρτσα πήρε το έμβασμα για Ντεμπελέ και ικανοποιεί την επιθυμία του Τσάβι

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK