Λίβερπουλ: Ο Κλοπ στέλνει δανεικό παίκτη που τον έχει εντυπωσιάσει

Πώς είναι πολύ πιθανό ο Φάμπιο Καρβάλιο να παραχωρηθεί δανεικός το ερχόμενο καλοκαίρι, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Φάμπιο Καρβάλιο.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιούργκεν Κλοπ και μεταξύ άλλων μίλησε και για τους παίκτες που σκέφτεται να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φάμπιο Καρβάλιο, ο οποίος μετακόμισε στην Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι από τη Φούλαμ αντί 6.000.000 ευρώ και παρά το γεγονός πως έχει εντυπωσιάσει τον Γερμανό, θα δοθεί δανεικός την ερχόμενη σεζόν.

Ο λόγος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κλοπ, είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής του Πορτογάλου, με τον Γερμανό να μην θέλει να τον "κάψει" καθώς πιστεύει πολύ στις ικανότητές του.

"...Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Καρβάλιο να δοθεί δανεικός την ερχόμενη σεζόν. Κανείς δεν με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο όσο ο Φάμπιο τη φετινή χρονιά, πιστέψτε με. Η εργασιομανία του θα του δώσει μία φανταστική καριέρα στο μέλλον..."

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Καρβάλιο έχει καταγράψει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, με 3 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ο παίκτης με τις 232 στοιχηματικές παραβάσεις πόνταρε 13 φορές εναντίον της ομάδας του

Μπαρτσελόνα: Ο Ουμτιτί παρομοίασε το κλίμα στην ομάδα με... φυλακή

Πρώην παίκτης της Τσέλσι εντυπωσιάζει στα 34 του και τον θέλουν από "παντού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK