Πρώην παίκτης της Τσέλσι εντυπωσιάζει στα 34 του και τον θέλουν από "παντού"

Πρόταση ανανέωσης στον Γουίλιαν έχει καταθέσει η Φούλαμ, με τον 34χρονο όμως να βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων τόσο από την υπόλοιπη Ευρώπη όσο και από την Σαουδική Αραβία.

Fulham's Willian watches play during the English Premier League soccer match between Brentford and Fulham at Brentford Community Stadium in Brentford, West London, Monday, March 6, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο Γουίλιαν με τη φανέλα της Φούλαμ AP

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και την Φούλαμ επέστρεψε, μετά από την σύντομη θητεία του στην Βραζιλία για χάρη της Κορίνθιανς, ο Γουίλιαν.

Ο 34χρονος, πρώην άσος της Τσέλσι, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με την αγγλική ομάδα, η οποία, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, του έχει κάνει πρόταση για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με την Φούλαμ να έχει αρκετούς ανταγωνιστές καθώς, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, δεν είναι λίγες οι ευρωπαϊκές ομάδες που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γουίλιαν έχει καταγράψει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Φούλαμ, με 5 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Θέλει Κέιν και προσφέρει το μεγαλύτερο "αγκάθι" της

Παρί: Έκανε επίσημη πρόταση για στόχο του Κλοπ

Σαλάχ: Ξέσπασε για την φετινή αποτυχία της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK