Μπαρτσελόνα: Ο Ουμτιτί παρομοίασε το κλίμα στην ομάδα με... φυλακή

Με φυλακή παρομοίασε ο Ουμτιτί την 6ετή θητεία του στην Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη που παραχώρησε, καθώς δεν εισέπραξε τον απαιτούμενο σεβασμό τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Barcelona's Samuel Umtiti, left, challenges for the ball with Juventus' Paulo Dybala during the Champions League group G soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Σάμουελ Ουμτιτί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για την Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του στην MARCA ο Σαμουέλ Ουμτιτί, μη διστάζοντας μάλιστα να συγκρίνει με φυλακή την 6ετία του στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως το μόνο που εισέπραττε από τους ανθρώπους της ομάδας ήταν αδιαφορία και ποτέ δεν ένιωσε πραγματικά χρήσιμός, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

"...Το μοναδικό πράγμα που ήθελα ήταν να αισθάνομαι πως με εκτιμούν, ότι με σέβονται και πως είμαι χρήσιμος. Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Καταλωνία που ήμουν σε φυλακή, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά στη ζωή μου όλες τις ημέρες..."

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Λέτσε ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, με την ιταλική ομάδα να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, τον 29χρονο στα ραντάρ τους έχουν και κορυφαίοι ιταλικοί σύλλογοι, με το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα να εκπνέει το 2026.

Διαβάστε Περισσότερα

Τεν Χαχ: "Σνόμπαρε" το υπάρχον ρόστερ και έστειλε μήνυμα στη διοίκηση εν όψει UCL

Ρεάλ: Θέλει Κέιν και προσφέρει το μεγαλύτερο "αγκάθι" της

Σαλάχ: Ξέσπασε για την φετινή αποτυχία της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK