Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει και τον... Ιταλό του

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Ίντερ, Νικολό Μπαρέλα φέρεται να δείχνει η Λίβερπουλ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για την Λίβερπουλ καθώς τόσο ο Κλοπ όσο και η διοίκηση έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους κόκκινους να εξετάζουν την περίπτωση ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής καθώς οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ για τον Μπέλιγχαμ, που είναι και ο βασικός στόχος, είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του CalcioMercatoWeb, η Λίβερπουλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής εξετάζει και τον άσο της Ίντερ και πρωταθλητή Ευρώπης με την Ιταλία στο Euro2020, Νικολό Μπαρέλα.

Ο 26χρονος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ιταλικής ομάδας, με τον Κλοπ να έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το 2026 και οι απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας κυμαίνονται στα 50.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσουν οι Ναμπί Κειτά, Όξλειντ Τσάμπερλειν και Μπόμπι Φιρμίνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουρίνιο: "Γείωσε" τον Κασάνο μετά τους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε

Γιουβέντους: Καθυστερεί την ανανεώση "αστεριού" της που "γλυκοκοιτάζει" Premier League

Τότεναμ - Μπράιτον: Στελίνι και Ντε Ζέρμπι τσακώθηκαν "αντιγράφοντας" Κόντε, Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK