Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

Τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Μοχάμεντ Σαλάχ ψάχνει η Λίβερπουλ με τον Κλοπ να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Νίκο Γουίλιαμς σύμφωνα με την MundoDeportivo.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Πρωτόγνωρο θα είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την ομάδα της Λίβερπουλ καθώς Κλοπ και διοίκηση έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές προκειμένου οι κόκκινοι να επιστρέψουν στην κορυφή.

Ο Φιρμίνο έχει ήδη ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει από την ομάδα ενώ Όξλειντ Τσάμπερλειν και Ναμπί Κεϊτά δεν υπολογίζονται από τον σύλλογο και θα μείνουν αμφότεροι ελεύθεροι.

Πέρα από αυτές τις περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πωλήσεις μεγάλων αστέρων της ομάδας με ένα από τα φαβορί να είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ κάτι που ο Κλοπ γνωρίζει και θέλει άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η MundoDeportivo, ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας φέρεται πως έχει βρει τον διάδοχο του Μοχάμεντ Σαλάχ στο πρόσωπο του άσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Νίκο Γουίλιαμς που στα 20 του είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα των Βάσκων.

Ο Γουίλιαμς έχει κάποια χαρακτηριστικά που αρέσουν αρκετά στον Γιούργκεν Κλοπ και θεωρεί πως θα μπορούσε ο παίκτης μακροπρόθεσμα να εξελιχθεί σε έναν άξιο αντικαταστάτη του Σαλάχ.

Ο ποδοσφαιριστής είναι παιδί των ακαδημιών της Μπιλμπάο και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 8 γκολ και 6 ασίστ σε 35 συμμετοχές.

Διαβάστε Περισσότερα

Βαλβέρδε: Συνεδρίασε η επιτροπή και ανακοινώνει ποινή "μαμούθ"

Μπάγερν: Πεπ και Αντσελότι "μάχονται" για ένα από τα πιο ακριβά της περιουσιακά στοιχεία

Ρεάλ: Ο Αντσελότι "πέταξε" αινιγματική ατάκα για τον στόχο των 150 εκάτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK