Βαλβέρδε: Συνεδρίασε η επιτροπή και ανακοινώνει ποινή "μαμούθ"

Με ποινή 4 έως 12 αγωνιστικών κινδυνεύει ο Φεντερίκο Βαλβέρδε μετά από την επίθεση που έκανε στον Άλεξ Μπαένα στο πάρκινγκ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Real Madrid's Federico Valverde reacts after Villarreal's Jose Luis Morales scored his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε AP

Αντιμέτωπος με μία αρκετά μεγάλη ποινή είναι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε μετά από την επίθεση που έκανε στον Άλεξ Μπαένα στο πάρκινγκ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, η εθνική επιτροπή καταπολέμησης της βίας συνεδρίασε και μετέφερε στην επιτροπή ανταγωνισμού τον φάκελο για την επίθεση του Βαλβέρδε, η οποία αναμένεται να κινήσει τώρα τις απαραίτητες διαδικασίες και να επιβάλλει την ποινή στον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η τιμωρία του Ουρουγουανού αναμένεται να κυμαίνεται από 4 έως 12 αγωνιστικές χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αυξηθεί λόγω αυστηροποίησης των ποινών με τον νέο αθλητικό νόμο.

Θυμίζουμε ότι μόνο ο Μπαένα έχει καταγγείλει την ενέργεια του ποδοσφαιριστή και όχι η Βιγιαρεάλ παρόλο που είχε το δικαίωμα να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί εντός 30 ημερών.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Πεπ και Αντσελότι "μάχονται" για ένα από τα πιο ακριβά της περιουσιακά στοιχεία

Αρτέτα: Βόμβα! Κορυφαία ομάδα "βολιδοσκοπεί" την Άρσεναλ για την απόκτησή του

Αδιανόητο γκολ στην Ιταλία! Στόπερ πέρασε όλη την ομάδα και τον τερματοφύλακα

News 24/7

24MEDIA NETWORK