Ρεάλ: Ο Αντσελότι "πέταξε" αινιγματική ατάκα για τον στόχο των 150 εκάτ.

Πώς δυστυχώς ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά δεν θέλει να αναφέρει κάτι παραπάνω για την περίπτωση ξεκαθάρισε ο Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μήλο της έριδος για τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, τον οποίο η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει με κάτι λιγότερο από 150.000.000 ευρώ.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, με τον Γιούργκεν Κλοπ όμως να ξεκαθαρίζει, χρησιμοποιώντας μυθικό παράδειγμα, πως αποκλείεται το ενδεχόμενο απόκτησής του αντί αυτού του ποσού.

Για τον ποδοσφαιριστή ρωτήθηκε και ο Κάρλο Αντσελότι λέγοντας πως είναι κρίμα που ο νεαρός Άγγλος αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ αλλά δεν θέλει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για την περίπτωσή του.

"...Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δυστυχώς ο Μπέλιγχαμ αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες άλλων ομάδων οπότε θα μου επιτρέψετε να μην κάνω κάποιο άλλο σχόλιο..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Αδιανόητο γκολ στην Ιταλία! Στόπερ πέρασε όλη την ομάδα και τον τερματοφύλακα

Μπάγερν: Πεπ και Αντσελότι "μάχονται" για ένα από τα πιο ακριβά της περιουσιακά στοιχεία

Βαλβέρδε: Συνεδρίασε η επιτροπή και ανακοινώνει ποινή "μαμούθ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK