Λίβερπουλ: Οι δύο επιλογές του Κλοπ μετά τον τραυματισμό του Τσιμίκα

Χωρίς αριστερό μπακ έμεινε πλέον η Λίβερπουλ μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ και πλέον προχωρά σε λύσεις ανάγκης.

Λίβερπουλ: Οι δύο επιλογές του Κλοπ μετά τον τραυματισμό του Τσιμίκα
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ AP

Μεγάλος άτυχος στάθηκε στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ ο Κώστας Τσιμίκας καθώς έπειτα από σπρώξιμο του Σακά έπεσε στον αγωνιστικό χώρό και υπέστη κάταγμα κλείδας και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

Πλέον, η Λίβερπουλ έμεινε χωρίς αριστερό μπακ καθώς εκτός λόγω τραυματισμού στον ώμο βρίσκεται από τον περασμένο Οκτώβρη και ο Άντι Ρόμπερτσον και πλέον τα κουκιά για τους "Κόκκινους" είναι μετρημένα.

Άλλο αριστερό μπακ στο ρόστερ δεν υπάρχει οπότε ο Κλοπ καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην καθιέρωση του Τζο Γκόμες στη θέση, ο οποίος είναι κάτι σαν πασπαρτού καθώς παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας ή αν θα γίνει κάποια μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται πως τίθεται κάποιο θέμα μεταγραφής ενώ και ο Ρόμπερτσον αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τον ερχόμενο μήνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Αραούχο έριξε χυλόπιτα και ο Τούχελ πλέον κεντράρει σε άσο του Τσάμπι Αλόνσο

Η Παρί τον έστειλε στη Λειψία, αυτός κάνει παπάδες και γίνεται προσπάθεια για την ανατροπή

Κλαούντιο Ετσεβέρι: Αυτή είναι η ομάδα που θέλει να φέρει άμεσα Ευρώπη τον "μικρό διάβολο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK