Λίβερπουλ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή του σχεδίου "ανοικοδόμηση"

Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Αλέξις Μακ Άλιστερ ο οποίος αναμένεται να περάσει τις επόμενες ώρες από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα έχει ισχύ μέχρι το 2028.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Την πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο ολοκλήρωσε η Λίβερπουλ καθώς συμφώνησε σε όλα με την Μπράιτον για την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ από την Μπράιτον.

Το deal έκλεισε, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ένα ποσό κοντά στα 65.000.000 ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να αναμενεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ώρες και μετά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κόκκινους μέχρι το 2028.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Πάντως η Λίβερπουλ αναμένεται να ενισχυθεί άμεσα και με άλλον ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Κλοπ και Σμάντκε να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του άσου της Γκλάντμπαχ, Μανού Κονέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Συναντήθηκε με τον Αντσελότι και ξεκαθάρισε τις προθέσεις του

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Κβαρατσχέλια: Με μία ατάκα "άναψε" τους φίλους της Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK