Λίβερπουλ: Παίκτης "αρνήθηκε" να πανηγυρίσει το γκολ του Φιρμίνο, οι δύο λόγοι

Να μην πανηγυρίσει το γκολ του Φιρμίνο με τους συμπαίκτες του επέλεξε ο Όξλειντ Τσάμπερλειν εξαιτίας του παρελθόντος του στην Άρσεναλ αλλά και των "παγωμένων" σχέσεών του με τη Λίβερπουλ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Θετικό αποτέλεσμα κατάφερε να πάρει η Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ για την Premier League παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ.

Το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τους οπαδούς των "Κόκκινων" να κάνουν "χαμό" στο γήπεδο.

Το ίδιο συνέβη και στον πάγκο της ομάδας με τους παίκτες και το υπόλοιπο σταφ να "ξεσπούν" αλλά έναν από τους παίκτες να μην έχει... ιδιαίτερη διάθεση για πανηγυρισμούς.

Ο λόγος για τον Όξλειντ Τσάμπερλειν ο οποίος αγωνίστηκε στην Άρσεναλ από το 2011 μέχρι και το 2017 και από σεβασμό επέλεξε να μην πανηγυρίσει.

Βέβαια, έτσι κι αλλιώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ και το υπόλοιπο επιτελείο καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας ενώ του έχει ανακοινωθεί πως θα παραμείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει μέχρι και με... διακοπή συμβολαίου

Μπάγερν: Χαμός! Ο Μανέ χαστούκισε συμπαίκτη του μετά την ήττα από την Σίτι

Βινίσιους: Θέλει και στις δύο ομάδες του ταυτόχρονα τον "δάσκαλό" του

News 24/7

24MEDIA NETWORK