Μπάγερν: Χαμός! Ο Μανέ χαστούκισε συμπαίκτη του μετά την ήττα από την Σίτι

Ξέφυγε η κατάσταση στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου καθώς σύμφωνα με την BILD ο Μανέ ζήτησε τον λόγο από τον Σανέ για τον τρόπο που μιλούσε χτυπώντας τον μάλιστα στο πρόσωπο.

Bayern's Sadio Mane runs during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Σαντιό Μανέ AP

Δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της η Μπάγερν Μονάχου παρά την πρόσφατη αποχώρηση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν και την άφιξη του Τόμας Τούχελ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η γερμανική BILD μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι και τον θρίαμβο των "Πολιτών" με 3-0 υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Σαντιό Μανέ και στον Λερουά Σανέ.

Ο καβγάς άρχισε εντός του αγωνιστικού χώρου για τον τρόπο που μιλούσε ο Σανέ αλλά συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια όπου η κατάσταση ξέφυγε με τον Μανέ να χτυπάει στο πρόσωπο τον συμπαίκτη του.

Τα πνεύματα ηρέμησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν έληξε λίγη ώρα αργότερα χωρίς, προς το παρόν τουλάχιστον, να έχει επιβληθεί κάποια ποινή προς τουςποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε ότι ο Μάνε ήταν ένας από τους βασικούς λόγους απομάκρυνσης του Νάγκελσμαν από τον πάγκο της ομάδας καθώς ο Σενεγαλέζος του είχε εκφράσει τα παράπονά του για τον χρόνο συμμετοχής του.

Διαβάστε Περισσότερα

NBA: Η κόρη του ΝτεΡόζαν ούρλιαζε μόνη της σε κάθε βολή των αντιπάλων και έγινε viral

Ρεάλ - Τσέλσι: Ο "Βίνι" σέρβιρε ξανά και ο μεγάλος στόχος του Τσάβι κλείδωσε την νίκη

Λίβερπουλ: Αυτοί είναι οι επτά του Κλοπ για αντι-Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK