Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει μέχρι και με... διακοπή συμβολαίου

Κανονικά στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου παρουσιάστηκε ο Σαντιό Μανέ ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας στην ομάδα αντιμετωπίζοντας πολλές ποινές.

Bayern's Sadio Mane, left, fights for the ball with Manchester City's Bernardo Silva during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Σαντιό Μανέ στην αναμέτρηση με την Σίτι AP

"Χαμός" γίνεται στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου μετά από την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι για την προημιτελική φάση του Champions League καθώς υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Σαντιό Μανέ και τον Λερούα Σανέ στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς ο Μανέ χαστούκισε τον Σανέ και πλέον οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου καλούνται να αποφασίσουν για το ποια θα είναι η ποινή του Σενεγαλέζου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Σενεγαλέζος παρευρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της Μπάγερν αλλά αναμένεται να έχει συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η ποινή του.

Όπως αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Το πρόστιμο μοιάζει η πιο πιθανή λύση αλλά δεν αποκλείεται οι Βαυαροί να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους και να οδηγηθούν μέχρι και σε πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο Μανέ πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι και το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το 2025.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λάμπαρντ:΄Τρελό! Δεν ήξερε ότι η Ρεάλ έχει τόσο καλή ομάδα

Ρεάλ: Ο "καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο" προκαλεί "αναγούλα" στα κορυφαία μπακ

Μπάγερν: Χαμός! Ο Μανέ χαστούκισε συμπαίκτη του μετά την ήττα από την Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK