Λίβερπουλ: Παρά τις προτάσεις, ανανεώνει το συμβόλαιο "σημαίας" της

Την ανανέωση του συμβολαίου του Ρομπέρτο Φιρμίνο μέχρι το 2025 αναμένεται να ολοκληρώσει η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλέτενμπερνγκ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται την φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Λίβερπουλ καθώς είναι εκτός διεκδίκησης της Premier League, έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο Αγγλίας ενώ και στο Champions League έχει δύσκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των 16.

Παρά τα προβλήματα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ,πλην του Κόντι Χάκπο δεν προχώρησε σε κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση, κάτι που ξεκαθάρισε πρόωρα και ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής σε δηλώσεις του.

Πλέον, οι κόκκινοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρώτος σ'αυτή τη λίστα είναι ο Μπόμπι Φιρμίνο, τον οποίο τα σενάρια ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ αλλά και της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τον δημοσίογραφο του Skysport, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, συμπληρώνοντας έτσι μία δεκαετία στην ομάδα.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα "τρελάθηκε" και έκανε την απόλυτη ανατροπή

Ζιγέχ: Μετά το "φιάσκο", σενάριο τον στέλνει σε πρωτάθλημα έκπληξη

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ αποφάσισε τι θα κάνει με τον μίστερ 85 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK