Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ αποφάσισε τι θα κάνει με τον μίστερ 85 εκατ.

Τον Τζέιντον Σάντσο μετά από σχεδόν 100 μέρες χρησιμοποίησε ο Έρικ Τεν Χαχ στο EFL CUP και δήλωσε πως τον υπολογίζει αρκεί να δείξει την απαιτούμενη πειθαρχία.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ απορεί AP

Μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2021 όταν και αγόρασε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ τον Τζέιντον Σάντσο αντί 85.000.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής παρά το γεγονός πως την πρώτη του χρονιά κατέγραψε 38 συμμετοχές με τους κόκκινους διαβόλους, με την έλευση του Έρικ Τεν Χαχ παραγκωνίστηκε από την ομάδα.

Ο Ολλανδός προπονητής επέλεξε να αφήσει τον Άγγλο εξτρέμ εκτός αποστολής για αρκετές αναμετρήσεις λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ δε δίστασε να τον στείλει και σε προπονητή της αρεσκείας του ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Ο Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νότιγχαμ Φόρεστ για το EFL CUP, χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον Σάντσο, μετά από σχεδόν 100 μέρες και ερώτηθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα με τη περίπτωση του.

"... Ο Τζέιντον ξέρω ότι μπορεί να παίξει ως 10αρι. Ξέρω ότι μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ. Αλλά συχνά μπορούμε να το ανακατέψουμε αυτό και μου αρέσει. Για να καταληφθεί η θέση από τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή όμως, θα πρέπει αυτός να δείξει την απαιτούμενη πειθαρχία..."

Διαβάστε Περισσότερα

Τρελό! Δύο ομάδες της PL θέλουν 33χρονο από το πρωτάθλημα του Κατάρ

Μπαρτσελόνα: Έχασε κλεισμένο παίκτη για... 18 δευτερόλεπτα

Κι όμως! Τρεις από τις κορυφαίες ομάδες δεν ξόδεψαν ούτε ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK