Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα "τρελάθηκε" και έκανε την απόλυτη ανατροπή

Τον Μάουρο Ικάρντι με τα παιδιά τους ανέβασε σε στόρι της στο Instagram η Γουάντα Νάρα, διαψεύδοντας τα σενάρια που τους ήθελαν να βρίσκονται στα "μαχαίρια".

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Ικάρντι και Γουάντα Νάρα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ολόκληρο τον πλανήτη προσπαθούν να "τρελάνουν" οι Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα καθώς νέα ανατροπή φέρεται να έχει γίνει στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως όλοι γνώριζαν ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση, η Νάρα πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ του πρώην, όπως ήταν γνωστό στο ευρύ κοινό τουλάχιστον, άνδρα της κάτι που θέλησε να μοιραστεί και με το κοινό της στο Instagram.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, η Γουάντα απαθανατίζει την αγκαλιά του Ικάρντι με τα παιδιά του όταν αυτός μπαίνει στο σπίτι, παρά το γεγονός πως τα σενάρια τους ήθελαν να μην μένουν πλέον μαζί, ενώ νωρίτερα προώθησε και ανάρτηση της Γαλατάσαραϊ για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή με αφορμή τα δύο τέρματα που σημείωσε.

Όλα αυτά ενώ η Νάρα είχε δηλώσει πρόσφατα ότι το γυαλί μετάξυ τους έχει σπάσει, ενώ δημοσίευμα τους ήθελε να πηγαίνουν στα δικαστήρια καθώς ο Ικάρντι δεν ήταν διατεθειμένος να παραχωρήσει μέρος της περιουσίας του στην Νάρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιγέχ: Μετά το "φιάσκο", σενάριο τον στέλνει σε πρωτάθλημα έκπληξη

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ αποφάσισε τι θα κάνει με τον μίστερ 85 εκατ.

Τρελό! Δύο ομάδες της PL θέλουν 33χρονο από το πρωτάθλημα του Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK