Λίβερπουλ: Πιέζει για Λειψία ο Καρβάλιο και ο Κλοπ έβαλε ειδικό όρο για να γίνει το deal

Νέα βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του Φάμπιο Καρβάλιο κατέθεσε η Λειψία, με την Λίβερπουλ να είναι θετική σε ένα τέτοιο σενάριο μόνο αν μπει στο deal ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή.

Fabio Carvalho of Liverpool waist for the ball during the English League Cup soccer match between Liverpool and Derby County, at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Wednesday Nov. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Φάμπιο Καρβάλιο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Την επιθυμία του να μην παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Premier League αλλά ούτε και να έχει μικρό χρόνο συμμετοχής και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έχει εκφράσει στον Γιούργκεν Κλοπ ο Φάμπιο Καρβάλιο.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Λειψία κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή, με την Λίβερπουλ να ξεκαθαρίζει πως υπολογίζει όμως να ξεκεθαρίζει πως έχει στα πλάνα της τον παίκτη για το μέλλον.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η γερμανική ομάδα αναμένεται να επανέλθει με νεά βελτιωμένη προσφορά για την αγορά του ποδοσφαιριστή, με τη Λίβερπουλ πλέον να βάζει στο τραπέζι έναν όρο που ίσως βοηθήσει στην επίτευξη του deal.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι θέλουν στη συμφωνία με τη Λειψία να μπει ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που ο Κλοπ μείνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του.

Θυμίζουμε πως ο Καρβάλιο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 6.000.000 ευρώ από τη Φούλαμ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2027.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε για αντι - Μεντί την αποκάλυψη του UCL

Μέσι: Βόμβα! Ραντεβού Λαπόρτα με τον Χόρχε Μέσι για να κλείσει η μεγάλη επιστροφή

Λίβερπουλ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή του σχεδίου "ανοικοδόμηση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK