Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε για αντι - Μεντί την αποκάλυψη του UCL

Την περίπτωση του Μάικ Μενιάν έχει ψηλά στη λίστα του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τη θέση του τερματοφύλακα, σύμφωνα με το GOAL.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP

Τον σχεδιασμό του εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κάνει ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με την Παρί Σεν Ζερμέν να του αρπάζει μέσα από τα χέρια τον πρώτο του στόχο για τη μεσαία γραμμή.

Πλην του χώρου του κέντρου, ο Ποτσετίνο έχει ζητήσει και τερματοφύλακα καθώς ο Μεντί αναμένεται να πωληθεί ενώ και ο Κέπα δεν... ενθουσιάζει τον Αργεντίνο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το GOAL, ένας από τους γκολκίπερ που έχει ψηλά στη λίστα του ο "Ποτσ" είναι ο Μάικ Μενιάν, ο οποίος αγωνίζεται από το 2021 με τη φανέλα της Μίλαν.

Ο 27χρονος Γάλλος αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις του φετινού Champions League βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ συνολικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει διατηρήσει σε 29 αγώνες 10 φορές ανέπαφη την εστία του.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Μίλαν λήγει το καλοκαίρι του 2026, με τη χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται στα 35.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως πλην του Μενιάν, ψηλά στη λίστα των μπλε βρίσκεται και το όνομα του τερματοφύλακα της Ίντερ, Αντρέ Ονανά.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Μετα τον Ζλάταν, αποχωρεί και η "σημαία" του συλλόγου

Ομπαμεγιάνγκ: Τον "ψήνουν" για το επόμενο βήμα, τι περιμένει

Ρεάλ: Βρίσκεται κοντά στον διάδοχο του Μπενζεμά, στα 60 εκατ. το deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK