Λίβερπουλ: Ψάχνει τρόπο ν' αρπάξει παίκτη της Ρεάλ που οι Μαδριλένοι της είχαν "κλέψει"

Μέσο οπωσδήποτε θέλει ο Κλοπ για την επόμενη σεζόν και φαίνεται πως επαναφέρει στο προσκήνιο παίκτη που ήθελε παλιά, αλλά κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η μεταγραφική σεζόν ολοκληρώνεται και πλησιάζει η ώρα που η μεταγραφολογία χτυπάει... 40άρι. Ήδη στο εξωτερικό γίνεται πάρτι με τις υποτιθέμενες μετακινήσεις το καλοκαίρι οι οποίες βάσει σεναρίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά είναι δύσκολο στο μετουσιωθούν σε πράξη.

Το 90min για παράδειγμα μεταφέρει πως η Λίβερπουλ επανέφερε στο μεταγραφικό της ψάξιμο τον Αουρελιέν Τσουαμενί. Οι Κόκκινοι είχαν ενδιαφέρει παλιότερα για τον Γάλλο χαφ, αλλά στο κρίσιμο σημείο μπήκε η Ρεάλ στη μέση, πλήρωσε αδρά (σ.σ. κοντά 80.000.000 ευρώ) και τον υπέγραψε έως το 2028.

Ο 23χρονος, πάντως, κυρίως λόγω τραυματισμών δεν έχει εντυπωσιάσει στο Μπερναμπέου. Ίσως γι' αυτό να γράφονται λέξεις περί αποχώρησής του. Το ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρει ότι η Λίβερπουλ θα εξέταζε το ενδεχόμενο να τον πάρει και δανεικό.

Διαβάστε περισσότερα

Πάρτι γιγάντων για το "ναι" του Ματέο Κόβατσιτς

Ο Λεάο έλειψε και η Ίντερ σόκαρε την Μίλαν

Μίλαν - Ίντερ: Ο Ιντζάγκι μιλούσε με τους παίκτες του και ξαφνικά έκανε 100αρι για τα αποδυτήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK