Πάρτι γιγάντων για το "ναι" του Ματέο Κόβατσιτς

Πάθος για να υπογράψουν τον Ματέο Κόβατσιτς φέρονται να έχουν τρεις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Κροάτης φεύγει από την Τσέλσι.

Chelsea's Mateo Kovacic in action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Brighton and Hove Albion at Stamford Bridge in London, Wednesday, Dec. 29, 2021. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Ματέο Κόβατσιτς έγινε viral άθελά του AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει το ρόστερ της Τσέλσι το καλοκαίρι ο Ματέο Κόβατσιτς. Ο Κροάτης μέσος δεν υπολογίζεται από τους Μπλε, εκπνέει και το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του '24, οπότε για τους Λονδρέζους είναι καλή ευκαιρία να βρουν ομάδα να τον πουλήσουν ώστε να βγάλουν και κάποια χρήματα χρήσιμα για το μεταγραφικό άνοιγμα που έγινε εις διπλούν καλοκαίρι και χειμώνα.

Και ο Κόβατσιτς παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ στην Αγγλία θετικός στο σενάριο ολοκλήρωσης της καριέρας του αφού βάσει των ρεπορτάζ "φλερτάρει" με τρεις εξαιρετικές ομάδες στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγκεκριμένα, για τον 29χρονο χαφ ψάχνονται οι Σίτι, Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου, όλα αυτά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ φοράει τη μπλε φανέλα από το 2018 ως δανεικός ενώ καλοκαίρι του '19 η Τσέλσι πλήρωσε 45.000.000 ευρώ στους Μαδριλένους και τον απέκτησε με μόνιμη μεταγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λεάο έλειψε και η Ίντερ σόκαρε την Μίλαν

Μίλαν - Ίντερ: Ο Ιντζάγκι μιλούσε με τους παίκτες του και ξαφνικά έκανε 100αρι για τα αποδυτήρια

Χάλαντ: Η τακτική του Αντσελότι τον "έσβησε" και κατέγραψε αρνητική επίδοση

News 24/7

24MEDIA NETWORK