Μέσι: Πέντε ομάδες για τον GOAT αν φύγει από την Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ανανεώσει προς το παρόν με την Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη κυκλοφορούν πολλά σενάρια για το μέλλον του.

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μέσι συγκινημένος στο Μεξικό (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί το οποίο λήγει τώρα το καλοκαίρι και εννοείται πως τα σενάρια για το μέλλον του GOAT δίνουν και παίρνουν από το Γενάρη κι έπειτα. Μην ξεχνάμε πως από την πρώτη μέρα του νέου χρόνου ο Λίο μπορεί να υπογράψει όπου αγαπάει χωρίς κυρώσεις από τους Παριζιάνους.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα παραμονής του Αργεντινού στο Παρίσι παραμένει ανοιχτό με τις δύο πλευρές να συζητούν. Εάν όμως ο Μέσι πει όχι σε αυτό που θα του προσφέρουν οι Καταριανοί, τότε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του; Σύμφωνα με την Mirror πέντε είναι οι ομάδες που προκρίνονται για τον 36χρονο σούπερ σταρ.

ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΜΙ

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ παλεύει την υπόθεση Μέσι. Ο Αργεντινός έχει σπίτι στην περιοχή και το επισκέπτεται με την οικογένειά του τις ημέρες της ξεκούρασης. Η Ίντερ των ΗΠΑ θα ήθελε να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του MLS.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δύσκολο, αλλά η Μπάρτσα είναι το παντοτινό σπίτι του Μέσι. Πολλά βέβαια τα οικονομικά προβλήματα στο κλαμπ, ενώ φαίνεται πως υπάρχει θέμα μεταξύ διοίκησης και Μέσι. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την επιστροφή του Αργεντινού.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Είναι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Μέσι με τον Καταλανό προπονητή στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα είχαν κάνει απίστευτα πράγματα. Έπαιξαν ένα ποδόσφαιρο που δύσκολα θα παιχτεί από άλλη ομάδα. Η Σίτι, πάντως, δεν συνηθίζει κινείται για παίκτες σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, όσο καλοί κι αν είναι.

ΑΛ ΧΙΛΑΛ

Η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Αλ Χιλαλ είναι η καλύτερη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και πρόσφατα τ' όνομά της είχε συνδεθεί με τον Λιονέλ Μέσι και κάτι ποσά άνευ προηγουμένου. Πολλά περισσότερα από τα 200 εκατ. ευρώ που καθαρίζει ο CR7 ετησίως.

ΝΙΟΥΕΛΣ

Η Νιούελς είναι η αγαπημένη ομάδα του Λιονέλ Μέσι. Με τη φανέλα της ο GOAT έκανε τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής και σε συνέντευξή του στο TyC παλαιότερα είχε πει πως είναι η μεγάλη του επιθυμία να παίξει για την Νιούελς, πως αυτό ονειρευόταν από παιδί. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μόντριτς μίλησε για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του επηρεάζεται από τον Μπέλιγχαμ

Άρσεναλ: Το χειμερινό δώρο που πήρε ο Αρτέτα, η Τσέλσι το έδιωξε στεγνά

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει επαναπρόσληψη κορυφαίου προπονητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK