Μπαρτσελόνα: Αυτές είναι οι δύο προτεραιότητες του Τσάβι μετά το "όχι" του Μέσι

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών στο χώρο της μεσαίας γραμμής έθεσε ως προτεραιότητα σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Όλες τις πιθανότητες για να καταφέρει να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στην Βαρκελώνη εξάντλησε η Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντίνο τελικά να παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στο MLS για χάρη της Ίντερ Μαϊάμι.

Το "ναυάγιο" στην υπόθεση Μέσι αλλάζει τα μεταγραφικά πλάνα της Μπαρτσελόνα καθώς πέρα από τον διάδοχο του Μπούσκετς αναμένεται να κινηθεί και για ακόμά έναν ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς στην επιθετική γραμμή, προς το παρόν τουλάχιστον, οι λύσεις είναι αρκετές.

"... Χρειαζόμαστε δύο ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή. Μου λείπει ένας εσωτερικός χαφ και πλέον, με την αποχώρηση του Μπούσκετς χρειάζομαστε και έναν αμυντικό χαφ...."

Θυμίζουμε πως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε το ενδεχόμενο ενίσχυσης στο χώρο της μεσαίας γραμμής μέσω της ανταλλαγής του Ανσού Φάτι με τον χαφ της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες, χωρίς όμως το deal να προχωρήσει καθώς ο Πορτογάλος δεν καλύπτει τα "θέλω" του Τσάβι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Θεωρεί ότι έκανε την κίνηση ματ για την αλλαγή του ποδοσφαίρου

Νεϊμάρ: Αυτοπροτάθηκε στη μεγάλη του αγάπη

Μέσι: Κι όμως ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι είχε προβλέψει την μεταγραφή του Λίο από το 2021

News 24/7

24MEDIA NETWORK