Λίβερπουλ: Βόμβα! Μετά τον Φιρμίνο και το μεγαλύτερο αστέρι της θέλει να φύγει

Πώς ο Σαλάχ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι αναφέρει σε δημοσίευμά του το FOOTMERCATO.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Την έκτη του χρονιά με τη φανέλα της Λίβερπουλ διανύει ο Μοχάμεντ Σαλάχ και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα είναι ιδιαίτερα σκεπτικός για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το FOOTMERCATO, ο Σαλάχ θεωρεί πως ο κύκλος του στην Λίβερπουλ έχει κλείσει και αναμένεται να συζητήσει με τον σύλλογο ενδεχόμενη αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αιγύπτιος έχει συμβόλαιο με τους κόκκινους μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αλλά δεν δείχνει πρόθυμος να το εξαντλήσει καθώς θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο Σαλάχ φέρεται να έχει ως πρώτο στόχο τη μεταγραφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα παρόλο που πολλά δημοσιεύματα τον συνδέουν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες έκαναν κίνηση - ματ για να προλάβουν τα μεγαθήρια

Αντσελότι: Θεωρεί ότι έχει και τον καλύτερο αμυντικό στον κόσμο παρόλο που δεν είναι όμορφος

Καρντάσιαν: Μετά τον Σακά τα παιδιά της μίλησαν και με τον "άνθρωπο expose"

News 24/7

24MEDIA NETWORK