Παρί: Κλείδωσε ο αντι-Μέσι

Για τον Μοχάμεντ Σαλάχ αναμένεται να κινηθεί η Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την ομάδα, σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι.

PSG's Lionel Messi looks on during the League One soccer match Rennes against Paris Saint-Germain at the Roazhon Park stadium Sunday, Jan. 15, 2023 in Rennes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί AP

Τα εναλλακτικά της πλάνα σε περίπτωση αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι σχεδιάζει η Παρί Σεν Ζερμέν και ένα από αυτά φέρνει παικταρά στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει σε tweet του ο Ρούντι Γκαλέτι, η Παρί αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του άσου της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα επισημαίνει ο δημοσιογράφος, οι Γάλλοι παρόλο που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις τους με τον Αργεντίνο σταρ, έχουν κάνει ήδη μία πρώτη επαφή με την πλευρά του Σαλάχ για να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους.

Θυμίζουμε, ότι για τον Μέσι υπάρχει πλέον επίσημο ενδιαφέρον απο την Ίντερ Μαϊάμι, όπως αποκάλυψε και ο προπονητής της ομάδας, Φιλ Νέβιλ, ενώ πάντα παραμένει ορθάνοιχτο το σενάριο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα.

Πάντως, μόνο εύκολη δεν θα είναι η μετακίνηση του Σαλάχ στο Παρίσι καθώς το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Στη λίστα για αντι-Γκαλτιέ και πρώην ποδοσφαιριστής της

Γιουνάιτεντ: Κοντά στην έξοδο ενδεκαδάτος παίκτης της

Τσέλσι: Το wonderkid που αγόρασε ίσως μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK