Λίβερπουλ: Ξεμένει από βενζίνη η ομάδα του Κλοπ; Η καμπάνα βάρεσε, αλλά η αντίδραση δεν έχει περιθώρια να αργήσει

Η απροσδόκητη ήττα με 3-0 εντός έδρας από την Αταλάντα, δεν ταρακούνησε απλά την ομάδα του Κλοπ, τους έριξε κάτω...

Liverpool's manager Jurgen Klopp watches his players prior to the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Μία Λίβερπουλ αγνώριστη επέτρεψε στην Αταλάντα να την κερδίσει με 3-0 μέσα στο Άνφιλντ προκαλώντας τεράστιο σοκ όχι μόνο στους "Κόκκινους", αλλά και στους ίδιους τους αντιπάλους.

Το καμπανάκι είχε ηχήσει από τον ισόπαλο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά φαίνεται πως δεν είχε κάποια επίδραση. Η Αταλάντα απέδειξε πως δεν είναι η τωρινή Γιουνάιτεντ και κατάφερε να ισοπεδώσει την ομάδα του Κλοπ χαράζοντας παράλληλα ρωγμές στην ψυχολογία της ομάδας και είναι άγνωστο το αν υπάρχει χρόνος να επουλωθεί το τραύμα.

Η ιταλική ομάδα είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Europa League και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να μην συνοδευτεί το last dance του Κλοπ με ένα τρόπαιο. Αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα και χρειάζεται να επαναγεμιστεί το ντεπόζιτο του οχήματος διότι διαφορετικά δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέμεινε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού μετά την ισοπαλία-ήττα από την ομάδα του Τεν Χαχ και επομένως ο ίδιος έχει μερίδιο ευθύνης που οι "κόκκινοι" ξεμένουν από δυνάμεις ακριβώς τη λάθος στιγμή. Λάθη συμβαίνουν, συνέπειες θα προκύψουν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως χάθηκε η μάχη. Η ομάδα οφείλει να νικήσει ούτως ή άλλως στον επαναληπτικό και ταυτόχρονα χρειάζεται αλλαγή προσώπου στο πρωτάθλημα ούτως ώστε να τα δώσει όλα στο τελευταίο σπρίντ.

Διαβάστε περισσότερα

Μετά από 9 χρόνια σε ομάδα με μέταλλο πρωταθλητή χάθηκε η μπάλα και εκείνος οδεύει προς premier League

Χάος στην Σαουδική Αραβία οπού παίκτης ρίχνει νερό σε φίλαθλο κι εκείνος απαντάει με μαστίγωμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK