Λοράν: Στις ακαδημίες της Φλαμένγκο ο "νέος Ριβάλντο" που σκόραρε καταπληκτικό γκολ

Ο Έντρικ της Παλμέιρας έχει χτίσει γύρω από τ' όνομά του ένα μύθο, ωστόσο στην ομάδα της Φλαμένγκο υπάρχει ένας άλλος πιτσιρικάς, γεννημένος το 2006, ο οποίος έχει το χαρακτηρισμό "νέος Ριβάλντο" και σκόραρε αριστουργηματικό γκολ.

Λοράν: Στις ακαδημίες της Φλαμένγκο ο "νέος Ριβάλντο" που σκόραρε καταπληκτικό γκολ

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά στο ξεχωριστό ταλέντο του 16χρονου επιθετικού της Παλμέιρας, Έντρικ.

Όλες οι μεγάλες ομάδες παρακολουθούν στενά τον νεαρό και τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι έως να ενηλικιωθεί αναμένεται ευρωπαϊκός "εμφύλιος" για την υπογραφή του.

Βέβαια, η παραγωγή ταλέντων στην Βραζιλία δεν σταματάει στον Έντρικ. Ένας άλλος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, γεννημένος το 2006, κάνει... παπάδες με τη φανέλα της Φλαμένγκο και ήδη στη διεθνή αγορά πλασάρεται ως "νέος Ριβάλντο". Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι αριστεροπόδαρος.

Στο ματς της Φλαμένγκο με την Φλουμινένσε σε επίπεδο Κ17 ο Λοράν Λούκας Περέιρα ντε Σόουζα σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο 16χρονος πήρε την μπάλα από εκτέλεση πλαγίου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με εξαιρετικές ντρίμπλες, έφερε την μπάλα στο κακό του πόδι το δεξί και με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το υπέροχο γκολ

Highlights του Λοράν

Διαβάστε περισσότερα

Έντρικ: Ο "πόλεμος" για την υπογραφή του 16χρονου συνεχίζεται ενώ στο κόλπο μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

Μπαρτσελόνα: Και ξαφνικά Μίκελ Αρτέτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK