Βαγιαδολίδ: Τόσο πουλάει ο Ρονάλντο την αποκάλυψη του ισπανικού πρωταθλήματος

Οι μεγάλες ομάδες έχουν πέσει πάνω από την Βαγιαδολίδ για ν' αρπάξουν τον Φρενσέδα. Ο Ρονάλντο τον είχε πάρει τσάμπα.

FILE - Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario waves to the crowd before a World Football Summit conference, in Madrid, Spain, Sept. 25, 2018. Less than year after Ronaldo got involved with the Cruzeiro club, it has made it back into the country's top soccer league. The Brazilian team clinched a top-four spot in the second division on Wednesday, Sept. 21, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Το αγαπημένο "φαινόμενο" AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ρονάλντο το "φαινόμενο" είναι πρόεδρος της Βαγιαδολίδ και η ομάδα του βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις μέρες καθώς διαθέτει στις τάξεις της έναν παίκτη που θέλουν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδας: Γιούβε, Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Νιουκάστλ.

Ο Ιβάν Φρεσνέδα, ο 18χρονος δεξιός μπακ, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στην αγορά. Ο παίκτης είναι σε συμβόλαιο με την Βαγιαδολίδ έως το 2025 και εντός της συμφωνίας έχει συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης 30.000.000 ευρώ, αλλά ο Ρονάλντο και το επιτελείο του είναι ευέλικτοι.

Το Athletic αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως εάν έρθει μία πρόταση της τάξεως των 15-16 εκατ. ευρώ μέσα στον Γενάρη, τότε θα αφήσει τον Φρεσνέδα να φύγει. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη που το κλαμπ πήρε τσάμπα. Είχε έρθει ως ελεύθερη μεταγραφή από την Λεγανές ενώ είχε αρχίσει την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρεάλ.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Το συμβολικό ποσό που θα πάρει για τον Ντεπάι

Ντάνι Ινγκς: Η μπογιά του Άγγλου περνάει ακόμα, έκλεισε μεταγραφή με 17.000.000 ευρώ

Άρσεναλ: Ανατροπή και "ντου" Αρτέτα σε καυτό όνομα της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK