Λουκάκου: Λήγει ο δανεισμός του, τι σκοπεύει να κάνει η Ίντερ

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αρχίσουν οι συζητήσεις της Ίντερ με την Τσέλσι για τον Ρομέλου Λουκάκου. Εκ νέου δανεισμό του Βέλγου με τα μισά χρήματα θέλει η Ίντερ.

Inter Milan's Romelu Lukaku sits as he watches play during the Champions League group C soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ρομέλου Λουκάκου AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μία από τις ακριβότερες αγορές της έκανε η Τσέλσι το καλοκαίρι του 2021 όταν και απέκτησε από την Ίντερ τον Ρομέλου Λουκάκου αντί 113.000.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής, παρά τις αρχικές προσδοκίες, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Αντιμετώπισε αρκετά θέματα τραυματισμού και παραπονιόταν για τον τρόπο που επέλεγε να τον χρησιμοποιεί στον αγωνιστικό χώρο ο Τόμας Τούχελ.

Η Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι ήταν θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού και απόφασισε να τον "στείλει" πίσω στην Ίντερ αντί 8.000.000 ευρώ για ένα χρόνο.

Καθώς ο δανεισμός του οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, αναμένεται να ξεκινήσουν, σύμφωνα με τη GazzettadelloSport, συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, με την Ίντερ να μην θέλει να τον αγοράσει αλλά να είναι θετική σε ενδεχόμενο δανεισμού του με τα μισά χρήματα.

Πάντως, η Τσέλσι προς το παρόν, μόνο θετική δεν είναι για εκ νέου δανεισμό του ποδοσφαιριστή καθώς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ξόδεψε σχεδόν 360.000.000 ευρώ σε μεταγραφές και φοβάται πως θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το FFP.

Ο Βέλγος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα σε 11 συμμετοχές με τους νερατζούρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς όρισαν deadline, δύο τα μεγάλα φαβορί

Παρί: Μετά τον Μέσι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο και αυτού του παικταρά

Η αδράνεια του Ζανιόλο στέρησε από την Ρόμα δύο μεταγραφές "βόμβα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK