Η αδράνεια του Ζανιόλο στέρησε από την Ρόμα δύο μεταγραφές "βόμβα"

Πώς η Ρόμα βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Χακίμ Ζιγέχ αλλά και ενός άλλου στόχου, αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τιάγκο Πίντο.

Roma's Nicolo Zaniolo celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa Conference League final between AS Roma and Feyenoord at National Arena in Tirana, Albania, Wednesday, May 25, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Νικολό Ζανιόλο AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ένας από τους μεγαλύτερους άτυχους της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ήταν ο Χακίμ Ζιγέχ καθώς παρά το γεγονός πως είχε συμφωνηθεί η μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν, όλα ναυάγησαν εξαιτίας λάθους της Τσέλσι με τα χαρτιά που έστειλε στην UEFA.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, πριν αρχίσει τις συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να μιλούσε με την Ρόμα για ενδεχόμενη μεταγραφή του αλλά όλα χαλασαν λόγω του Ζανιόλο.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο ο οποίος δήλωσε πως ο Ζιγέχ ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της Ρόμα αλλά όλα πάγωσαν εξαιτίας της άρνησης της Τσέλσι να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ τις εξελίξεις καθόρισε και η υπόθεση του Ζανιόλο με την Μπόρνμουθ.

"...Ο Ζιγέχ ήταν ένας από τους στόχους μας, είχαμε συζητήσεις με τον ατζέντη του αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της Τσέλσι. Είχαμε και άλλον ένα μεγάλο στόχο αλλά ναυάγησε επειδή ο Ζανιόλο αρνήθηκε να πάει στη Μπόρνμουθ..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Έγινε viral κάνοντας το απόλυτο "θέατρο"

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι "ξεπέρασε" και Πεπ και Λουίς Ενρίκε

Ντι Μαρία: Το απρόσμενο φαβορί για την απόκτηση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK