Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς όρισαν deadline, δύο τα μεγάλα φαβορί

Μέχρι τις 17 Φλεβάρη αναμένεται να κατατεθούν οι προσφορές για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο είναι τα μεγάλα φαβορί.

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
o Ρατκλιφ AP

Προσφορές μέχρι τις 17 Φλεβάρη είναι πρόθυμοι να δεχτούν οι ιδιοκτήτες της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να πουλήσουν την ομάδα.

Η αρχική τιμή πώλησης της ομάδας, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, ήταν τα 6 δις αλλά δεν είναι απίθανο εν τέλει η συμφωνία να κλείσει και με λιγότερα χρήματα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η SUN, οι Γκλέιζερς δεν αποκλείεται να πουλήσουν την ομάδα με ένα ποσό κοντά στα 4.5 δις με τα μεγάλα φαβορί, παρά τις πολλές υποψηφιότητες, να είναι δύο.

Το πρώτο είναι οι επενδυτές από το Κατάρ που σύμφωνα με την DailyMail προσφέρουν συνολικά 8 δις, στα οποία περιλαμβάνεται η αγορά της ομάδας και η ανοικοδόμηση του Ολντ Τράφορντ.

Το δεύτερο είναι ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο πιο πλούσιος Βρετανός, ο οποίος έχει δηλώσει πολλά χρόνια πριν πως είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας μάλιστα κάνει και στο παρελθόν αρκετές επενδύσεις στο χώρο του αθλητισμού.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν δείχνει να είναι ένα από τα φαβορί.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Μετά τον Μέσι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο και αυτού του παικταρά

Η αδράνεια του Ζανιόλο στέρησε από την Ρόμα δύο μεταγραφές "βόμβα"

Νεϊμάρ: Έγινε viral κάνοντας το απόλυτο "θέατρο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK