Λουκάκου, Μαρσιάλ: Ομάδα της Premier League δίνει 100 εκατ. και για τους δύο

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση των Άντονι Μαρσιάλ και Ρομέλου Λουκάκου θέλει να κάνει η Άστον Βίλα σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes

Aston Villa's manager Unai Emery gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Wolverhampton Wanderers at Villa Park stadium in Birmingham, England Wednesday, Jan. 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ουνάι Έμερι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Με άγριες διαθέσεις περιμένει στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η Άστον Βίλα, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας σκοπεύουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ουνάι Έμερι μετά από αγωνιστική εκτόξευση της στην βαθμολογία της Premier League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, που αναπαράγει και το GOAL, η αγγλική ομάδα τσεκάρει με μεγάλο ενδιαφέρον τις περιπτώσεις των Ρομέλου Λουκάκου και Άντονι Μαρσιάλ, οι οποίοι ανήκουν στις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Ο Λουκάκου έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ίντερ αλλά οι Ιταλοί ούτε που θέλουν να συζητούν το ενδεχόμενο επαναγοράς του ποδοσφαιριστή καθώς οι απαιτήσεις της Τσέλσι ξεπερνούν τα 50.000.000 ευρώ.

Η περίπτωση του Μαρσιάλ είναι πιο ξεκάθαρη. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει από τους "Κόκκινους Διαβόλους" καθώς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Έρικ Τεν Χαχ, έχοντας πρόσφατα μάλιστα και ένα επεισόδιο οι δυο τους.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, για την απόκτηση και των δύο η ομάδα του Έμερι χρειάζεται να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 100.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Έμερι να εξετάζει τις περιπτώσεις των Ντούσαν Βλάχοβιτς και Φεράν Τόρες για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, χωρίς όμως να γίνει κάποια επίσημη κρούση.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Λίβερπουλ: Η ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής περνάει από τον Ζόρζε Μέντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK