Λίβερπουλ: Η ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής περνάει από τον Ζόρζε Μέντες

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες φέρεται πως δείχνει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider. Τον παίκτη πρότεινε πρόσφατα στην Μπαρτσελόνα ο Ζόρζε Μέντες.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Σε ανανέωση της μεσαίας της γραμμής θα προχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Λίβερπουλ μετά και από την αποχωρήση των Μίλνερ, Τσάμπερλειν και Κεϊτά.

Ο Κλοπ μετά το, όπως όλα δείχνουν, "ναυάγιο" στην υπόθεση Μπέλιγχαμ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αλέξις Μακ Άλιστερ, με τις Μπράιτον και Λίβερπουλ να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider, ο Γερμανός τεχνικός τσεκάρει με μεγάλο ενδιαφέρον και την περίπτωση του άσου της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες.

Πρόσφατα σενάρια ήθελαν τον κορυφαίο μάνατζερ να έχει προτείνει στην Μπαρτσελόνα την ανταλλαγή του Νέβες με τον Φάτι, με τον Τσάβι όμως να μην δίνει το πράσινο φως για μία τέτοια κίνηση.

Οι "Κόκκινοι" θέλουν να εκμεταλλευτούν τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τον Μέντες με τις μεταγραφές των Ζότα, Φαμπίνιο και Ντάρβιν Νούνιεζ ώστε το deal να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πορτογάλος μέσος έχει καταγράψει 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Οριγκί: Δύσκολα θα μείνει στην Μίλαν, έχει προτάσεις από Premier League και Τουρκία

Γιουνάιτεντ, η φυγή των εννέα: Οι σταρ και κάτι ξεχασμένα εκατομμύρια

Γκρίλις: Έκανε "πρωταθληματικό" μαλλί που θύμισε CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK