Λουκάκου: Οι δύο παράγοντες που κρίνουν την παραμονή του στην Ίντερ

Η συμμετοχή της Ίντερ στο Champions League της επόμενης περιόδου και ο προπονητής της ομάδας θα κρίνουν το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στους Ιταλούς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Inter Milan's Romelu Lukaku sits as he watches play during the Champions League group C soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ρομέλου Λουκάκου AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από τη Τσέλσι αγωνίζεται ο Ρομέλου Λουκάκου τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αβέβαιο παραμένει ακόμα το μέλλον του.

Ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή στην ιταλική ομάδα λήγει στο τέλος της σεζόν με την Ίντερ να μην έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει να κάνει με τον Βέλγο και να περιμένει τις εξελίξεις.

Αυτές αφορούν την τελική κατάταξη της ομάδας στην Serie A και το αν τελικά θα καταφέρει ο σύλλογος να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, αλλά και τον άνθρωπο που θα βρίσκεται πίσω από τον πάγκο των νερατζούρι καθώς εκπνέει το συμβόλαιο του Φίλιπο Ιντζάγκι.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βέλγος δεν θα παραμείνει στην Τσέλσι, η οποία ψάχνει τρόπο προκειμένου να τον πουλήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Τρελό! Τι ζήτησε ο Μέσι προκειμένου να πει το 'ναι" στην Παρί

Μίλαν: Ο Λεάο έχει άλλες προτεραιότητες και οι Ροσονέρι κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα"

Πιθανοί οι αγώνες του Champions League και στις Ηνωμένες Πολιτείες

News 24/7

24MEDIA NETWORK