Τρελό! Τι ζήτησε ο Μέσι προκειμένου να πει το 'ναι" στην Παρί

Αύξηση στις απολαβές του, οι οποίες αυτή τη στιγμή αγγίζουν τα 37.000.000 ευρώ ζήτησε ο Λιονέλ Μέσι προκειμένου να παραμείνει στην Παρί, σύμφωνα με την Le Parisien.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με την επίσκεψη του στην Βαρκελώνη και το δείπνο του με τους φίλους του και αρχηγούς της ομάδας να φουντώνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Ο Αργεντίνος σταρ για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του φέρεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε γενναία μείωση των αποδοχών του, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το ποσό.

Πάντως, το ίδιο γενναιόδωρος δεν φέρεται πως ήταν και με την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Parisien, ο πατέρας του Μέσι ζήτησε αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του Λίο προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε στην Παρί το καλοκαίρι του 2021 με ετήσιες απολαβές που άγγιζαν τα 37.000.000 ευρώ ετησίως, ποσό που τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πόση ώρα χρειάστηκε για να καταλάβει πως ο Όντεγκααρντ είναι παικταράς

Μίλαν: Ο Λεάο έχει άλλες προτεραιότητες και οι Ροσονέρι κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα"

Πιθανοί οι αγώνες του Champions League και στις Ηνωμένες Πολιτείες

News 24/7

24MEDIA NETWORK