Μάχη Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι για wonderkid της Σάλτσμπουργκ βλέπουν οι Γερμανοί

Για την απόκτηση του Ελβετού επιθετικού της Σάλτσμπουργκ, Νόα Οκαφόρ ενδιαφέρονται οι Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports.

Salzburg's Noah Okafor scores his side's first goal during the Champions League group E soccer match between RB Salzburg and AC Milan at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Νοά Οκαφόρ με την φανέλα της Σάλτσμπουργκ AP

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Σάλτσμπουργκ, Νόα Οκαφόρ αναμένεται να δείξουν οι μεγάλοι της Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γερμανικού Sky Sports που αναπαράγει και το GOAL.

Ο Οκαφόρ αγωνίζεται τόσο στη θέση του σέντερ φορ όσο και στα πλάγια και τη φετινή χρονιά έχει σημειώσει 10 γκολ σε 22 παιχνίδια με την φανέλα της αυστριακής ομάδας.

Το ρεπορτάζ των Γερμανών αναφέρει πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου έχει δείξει και η Μίλαν και πως είναι πιθανό ο παίκτης να πωληθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τις απαιτήσεις της Σάλτσμπουργκ να εξαρτώνται και από τις εμφανίσεις του παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να μην αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και τα 40.000.000 ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση των Γερμανών

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ακύρωσε τις διακοπές του για να διώξει τον Ρονάλντο

Ρονάλντο - Φερνάντες: Η εθνική Πορτογαλίας έβαλε μπουρλότο στα αποδυτήρια της με το βίντεο

Ρονάλντο - Μπάγερν: Οι Άγγλοι μιλούν για κρυφό ραντεβού

News 24/7

24MEDIA NETWORK