Ρονάλντο - Φερνάντες: Η εθνική Πορτογαλίας έβαλε μπουρλότο στα αποδυτήρια της με το βίντεο

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που δείχνει Ρονάλντο και Φερνάντες να χαιρετιούνται με το ζόρι στ' αποδυτήρια του Φερνάντο Σάντος. Ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια η Πορτογαλία.

Portugal's Cristiano Ronaldo shakes hands with Portugal coach Fernando Santos at the end of the World Cup 2022 playoff soccer match between Portugal and North Macedonia, at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, March 29, 2022. Portugal won 2-0. (AP Photo/Luis Vieira)
Σάντος και Ρονάλντο μαζί TUESDAY, MARCH 29, 2022. PORTUGAL WON 2-0. (AP PHOTO/LUIS VIEIRA)

Όλος ο κόσμος ασχολείται τις τελευταίες 48 ώρες με τη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν και τα όσα είπε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επί της ουσίας ο Πορτογάλος δεν άφησε τίποτα όρθιο εντός του κλαμπ. Σχολίασε τους πάντες.

Κι όμως κάποιος στην εθνική Πορτογαλίας φαίνεται μάλλον πως δεν διαβάζει ειδήσεις...

Δεν εξηγείται διαφορετικά η ιδέα ν' ανέβει στον επίσημο λογαριασμό της εθνικής η στιγμή που συναντιούνται ο Ρονάλντο με τον Φερνάντες και χαιρετιούνται με το ζόρι.

Μάλιστα, ήταν ήδη γνωστό από δημοσιεύματα στην Αγγλία πως οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευμένοι από την κρυφή απόφαση του Ρονάλντο να μιλήσει δημόσια σε αυτό το τάιμινγκ.

Πιθανόν ανάμεσα στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντες να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έχει "κάτσει" το καρέ της συνάντησής τους ήταν σχεδόν απίθανο να μην προκαλέσει εντυπώσεις.

Κι όμως μερικές ημέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο κάποιος δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία από το επιτελείο και το βίντεο ανέβηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο - Μπάγερν: Οι Άγγλοι μιλούν για κρυφό ραντεβού

Τα λόγια του Ρονάλντο ίσως κοστίσουν πολλά εκατομμύρια στον Ζόρζε Μέντες

Παίκτης πέταξε την φανέλα του σε οπαδούς και αυτοί του την πέταξαν πίσω

News 24/7

24MEDIA NETWORK