Μακ: "Δώσαμε κληρή μάχη, δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξω"

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, τόνισε ότι είναι εμφίβολος για τον αγώνα με την Φιορεντίνα. Διευρυμένο ωράριο στα εκδοτήρια ενόψει του ματς με τους Ιταλούς

Μακ: "Δώσαμε κληρή μάχη, δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξω"

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει στη διάθεσή του την Πέμπτη (23/10) με την Φιορεντίνα τον Ρόμπερτ Μακ, μετά το χτύπημα που δέχθηκε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός στο παιχνιδι με τον Ατρόμητο.

"Ξεκινήσαμε καλά και στην πρώτη μισή ώρα πήραμε προβάσισμα δύο γκολ. Το τελευταίο τέταρτο του αγώνα παίξαμε με δέκα παίκτες, μετά από αποβολή του Βίτορ. Επειτα, από σκληρή μάχη, κατακτήσαμε τελικά τη νίκη", είπε αρχικά ο Μακ στην προσωπική του ιστοσελίδα για τη νίκη επί του Ατρομήτου και συνέχισε αναφερόμενος στον τραυματισμό του: "Ημουν στο γήπεδο για 51 λεπτά.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκα ένα χτύπημα. Προσπάθησα να τρέξω, αλλά δεν μπορούσα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αντικαταστάθηκα νωρίς στο δεύτερο μέρος. Δεν πρέπει να έχω κάτι σοβαρό, αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα παίξω εναντίον της Φιορεντίνα".

Διευρυμένο ωράριο στα εκδοτήρια

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε νέο ωράριο στα εκδοτήρια για να καλυφθούν οι ανάγκες των φιλάθλων ενόψει του αγώνα με την Φιορεντίνα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Φιορεντίνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν ανοιχτά την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, 20,21 και 22 Οκτωβρίου,από τις 09.00 εώς τις 19.00 και την Πέμπτη από τις 09.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι να προσκομίζουν την αστυνομική τους ταυτότητα (είτε το δίπλωμα ή το διαβατήριο τους)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK