Μάντης ο πατέρας του Μαρτινέλι: Είχε προβλέψει το 2007 ότι ο γιος του θα παιξει σε Μουντιάλ στα 21 του

Την πρόβλεψη ότι ο Μαρτινέλι σε ηλικία 21 ετών θα αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο είχε κάνει ο πατέρας του, όταν ακόμα ο γιος του ήταν μόλις επτά ετών.

Arsenal's Gabriel Martinelli celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Aston Villa at the Emirates Stadium in London, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/David Cliff)
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα AP

Μία απίστευτη πρόβλεψη έμελλε να πραγματοποιηθεί μετά και την επισημοποίηση της κλήσης του Μαρτινέλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, με την οποία μάλιστα εντυπωσιάστηκε μέχρι και ο σταρ της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Νεϊμάρ.

Συγκεκριμένα, όταν ο άσος της Άρσεναλ ήταν επτά ετών, ο πατέρας του είχε προβλέψει ότι σε ηλικία 21 ετών, ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε δήλωσή του μετά από την ανακοίνωση της αποστόλης από τον ομοσπονδιακό τεχνικό,Τίτε

"Εδωσα τα πάντα για να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν ήμουν επτά ο πατέρας μου πίστευε ότι στα 21 μου θα παίξω στο Μουντιάλ. Ο πατέρας μου πάντα μου μιλούσε γι' αυτό και δεν ήξερε ακόμα οτι θα γίνω ποδοσφαιριστής. Ήμουν μόνο επτά..."

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο βίντεο: Ο άνθρωπος που προσγειώθηκε το σουτ του Βαλβέρδε στο μπαλκόνι του βιντεοσκοπούσε

Λίβερπουλ: Το Ντουμπάι θέλει τους Κόκκινους με ασύλληπτο ποσό

Πώληση Λίβερπουλ: Υποψήφιος αγοραστής δισεκατομμυριούχος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK