Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο παίκτης-προτεραιότητα του Ράτκλιφ μόλις λάβει το 25% της ομάδας

Το μέλλον του Μέισον Γκρίνγουντ είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ όταν αναλάβει και επίσημα το 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το Football Insider.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο παίκτης-προτεραιότητα του Ράτκλιφ μόλις λάβει το 25% της ομάδας
Ο Σερ Τζιμ Ρατκλιφ AP

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να πάρει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στα χέρια του το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις στην ομάδα.

Έτσι, μετά από κάποιες αλλαγές που ήδη έχει προτείνει και αφορούν ανθρώπους κλειδία που σχετίζονται με τη μεταγραφική στρατηγική της ομάδας, γίνεται διεξοδικός έλεγχος και σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ, με έμφαση να δίνεται και στους δανεικούς.

Μία από τις περιπτώσεις που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Ράτκλιφ είναι αυτή του Μέισον Γκρίνγουντ ο οποίος τη φετινή περίοδο αγωνίζεται δανεικός στη Χετάφε.

Ο Άγγλος επιθετικός αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, με τον Ράτκλιφ να θέλει να καταλάβει να ξεκαθαριστεί άμεσα το μέλλον του, δηλαδή είτε να πωληθεί αντί ενός σημαντικού αντιτίμου είτε να ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίνγουντ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, γεγονός που έχει κινήσει το ενδιαφέρον τόσο ισπανικών όσο και αγγλικών ομάδων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Η επική ατάκα του Σον μετά το αυτογκόλ του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

Η Γιουβέντους θέλει πακέτο με τον Σάντσο και τον παίκτη με τα μόλις 21 λεπτά συμμετοχής που χρυσοπλήρωσε η Γιουνάιτεντ

Ο Έντρικ άφησε για λίγο το ποδόσφαιρο για τον χορό και έγινε viral

News 24/7

24MEDIA NETWORK