Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Μίλαν σκέφτεται να ενεργοποιήσει την "βόμβα" Μαγκουάιρ

Την περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ φέρεται πως έχει ψηλά στη λίστα της η Μίλαν εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου σύμφωνα με δημοσίευμα του TalkSport.

Manchester United's Harry Maguire looks on during warm up before the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 14, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ σε προθέρμανση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Στην πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ καθώς δεν είναι στις βασικές επιλογές του Έρικ Τεν Χαχ.

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο Άγγλος αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ , η οποία μάλιστα κατέθεσε και επίσημη πρόταση για την αγορά του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι "Κόκκινοι Διάβολοι" αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TalkSport, τον Μαγκουάιρ έχει στα ραντάρ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου και η Μίλαν, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη προσφορά για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως ο Μαγκουάιρ έγινε κάτοικος Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2017, με την Γιουνάιτεντ να βγάζει από τα ταμεία για την απόκτησή του ένα ποσό κοντά στα 87.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Λέστερ

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπέλιγχαμ συνεχίζει ακάθεκτος και με την Αγγλία και δεν σταματά να συλλέγει βραβεία

Transfermarkt: Ανανεώθηκε η λίστα με τους πιο "ακριβούς", ισοπαλία στην κορυφή, αρκετές οι εκπλήξεις

Καλά κρατεί η κόντρα του Ζλάταν με τον Μπαλοτέλι: Η νέα τοποθέτηση-σπόντα του "Σούπερ Μάριο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK