Ο Μαγκουάιρ γύρισε τον διακοπτή και "απολαμβάνει" την Γιουνάιτεντ

Δικαιωμένος για την απόφασή του να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ ο οποίος πλεόν είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Μαγκουάιρ γύρισε τον διακοπτή και "απολαμβάνει" την Γιουνάιτεντ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Σπίτι του έχει πάρει τη φανέλα βασικού ο Χάρι Μαγκουάιρ καθώς έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Έρικ Τεν Χαχ έχοντας 8 διαδοχικά 90λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις με τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο Τεν Χαχ αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τον Μαγκουάιρ καθώς έχασε τον Λισάντρο Μαρτίνες για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού, με τον Άγγλο να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να νιώθει καλύτερα από ποτέ για την επιλογή που πήρε να μείνει στο ρόστερ.

"...Πραγματικά διασκεδάζω το ποδόσφαιρο και πραγματικά διασκεδάζω να παίζω για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ..."

Ο Τεν Χαχ το καλοκαίρι εισηγήθηκε την αποχώρηση του Μαγκουάιρ καθώς θεώρησε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας, με τον Άγγλο όμως να μην θέλει με τίποτα να φύγει και να μην σταματά να δηλώνει πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιστροφή του στα βασικά πλάνα του Ολλανδού.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Τεν Χαχ με τους Κόκκινους Διαβόλους εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με τις δύο πλευρές να μπορούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμη έναν χρόνο αν το επιθυμούν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Πέρεθ φέρνει Ντέιβις και "αναγκάζει" άλλο αριστερό μπακ να πάρει την πόρτα της εξόδου

Ρεάλ: Τόσα χρήματα ζητάει η Λεβερκούζεν για να αφήσει τον Τσάμπι Αλόνσο να ζήσει το όνειρο

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόφσκι τα πήρε με τον Γιαμάλ και προχωρήσε σε κίνηση που σχολιάστηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK