Η Γιουνάιτεντ πολιορκεί δύο wonderkid της Μπενφίκα που κοστίζουν 200 εκατ. ευρώ

Τους Ζοάο Νέβες και Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ ο Έρικ Τεν Χαχ σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ. Ποια τα δεδομένα για τις δύο περιπτώσεις.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Betis and Manchester United at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Δύο από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Μπενφίκα θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ ο Έρικ Τεν Χαχ, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Ο λόγος για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, Αντόνιο Σίλβα και τον 19χρονο μέσο, Ζοάο Νέβες, οι οποίοι, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αποτελούν βασικά και αναντικατάστατα μέλη των αετών της Λισαβόνας.

Ο Τεν Χαχ έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ την απόκτηση ενός εκ των δύο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024 δίνοντας μεγαλύτερη βάση στον Σίλβα, για τον οποίο βέβαια οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα υψηλές καθώς υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης του ύψους 100.000.000 ευρώ.

Σίλβα και Νέβες δεσμεύονται με συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2027 και το 2028 αντίστοιχα, με τον πρόεδρο της Μπενφίκα να αναφέρει,ειδικά για την περίπτωση του Νέβες, πως δεν πρόκειται να φύγει πριν από το καλοκαίρι του 2025, με τις απαιτήσεις της ομάδας για την πώληση του επίσης να κυμαίνονται κοντά στα 100.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ βρίσκεται και στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με πρόσφατα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του άσου της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Οπέντα τρέλανε την Σίτι και "κάλεσε" τα κορυφαία κλαμπ να ενεργοποιήσουν την τιμή ευκαιρίας

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το μέλλον

Ο Εμπαπέ πήγε να μιμηθεί τον... Γκαρνάτσο αλλά τα έκανε μαντάρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK