Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ είπε "όχι" στην παραμονή του και αυτός ζήτησε να μείνει μέχρι να... φύγει

Την απόφαση να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και να απαντήσει αρνητικά στις προσεγγίσεις των Φενέρ και Μαρσέιγ πήρε ο Άντονι Μαρσιάλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ είπε "όχι" στην παραμονή του και αυτός ζήτησε να μείνει μέχρι να... φύγει
Ο Άντονι Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της χρονιάς ο Άντονι Μαρσιάλ καθώς οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πήραν την απόφαση να μην προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το SkySportsNews, ήδη ο Γάλλος επιθετικός έχει απορρίψει τις προτάσεις τόσο της Μαρσέιγ όσο και της Φενέρμπαχτσε αλλά και των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Ο Μαρσιάλ θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Γιουνάιτεντ και έπειτα ως ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως, τη φετινή σεζόν ο Μαρσιάλ έχει καταγράψει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο παίκτης ανήκει από το 2015 στην Γιουνάιτεντ όταν και αποκτήθηκε αντί του ποσού των 60.000.000 ευρώ από την Μονακό. Μάλιστα, για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στη Σεβίλλη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τσιτσαρίτο ανακοίνωσε μέσω Twitch που θα συνεχίσει την καριέρα του

Τρελάθηκε ο Ντε Λαουρέντις: Προσέγγισε και πάλι τον Κόντε, πόσα του προσφέρει

Νάπολι: Ο Όσιμεν ξέσπασε κατά του εκπροσώπου του Κβαρατσχέλια, ο λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK