Νάπολι: Ο Όσιμεν ξέσπασε κατά του εκπροσώπου του Κβαρατσχέλια, ο λόγος

Κατά του μάνατζερ του Κβίτσα Κβαρατσχέλια τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Instagram ο Βίκτορ Όσιμεν καθώς μίλησε σε δηλώσεις του για μεταγραφή του Νιγηριανού φορ στη Σουηδία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Νάπολι: Ο Όσιμεν ξέσπασε κατά του εκπροσώπου του Κβαρατσχέλια, ο λόγος
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια AP

Χαμός επικρατεί, για άλλη μία φορά τη φετινή σεζόν, στο στρατόπεδο της Νάπολι μετά από δηλώσεις του εκπροσώπου του Κβίτσα Κβαρατσχέλια ο οποίος ανέφερε πως ο Βίκτορ Όσιμεν πρόκειται να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Νιγηριανός φορ της Νάπολι ξέσπασε μέσω ανάρτησής του στο Instagram, μετά από τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η ανάρτηση του Μαμούκα Τζουγκέλι, μάνατζερ του Κβαρατσχέλια, είναι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής και τον κάλεσε μάλιστα να πάψει να αναφέρεται στο όνομά του.

"...Αγαπητέ Μαμούκα Τζουγκέλι, είσαι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής. Ντρέπομαι για τη λογική σου. Κράτησε το όνομά μου μακριά από το στόμα σου..."

Θυμίζουμε πως στην αρχή της σεζόν τα αποδυτήρια της Νάπολι ταράχθηκαν και πάλι έπειτα από έντονο διαπληκτισμό του Όσιμεν με τον τότε προπονητή των Ιταλών, Ρούντι Γκαρθία.

Πάντως, η πλευρά του Όσιμεν δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά προχώρησε μέσω του εκπροσώπου του παίκτη, Ρομπέρτο Καλέντα και σε επίσημη τοποθέτηση μιλώντας για έλλειψη σεβασμού και παραπληροφόρηση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι προκρίνει wonderkid από την Σουηδία για αντί-Γκάβι

Ο Μπαλοτέλι έχει τρεις προτάσεις για την επιστροφή, ποιος ο μεγάλος στόχος του

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει το μεγάλο αστέρι των Γάλλων και ονειρεύεται να τον κάνει νέο Τζέραρντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK