Τρελάθηκε ο Ντε Λαουρέντις: Προσέγγισε και πάλι τον Κόντε, πόσα του προσφέρει

Την πόρτα του Αντόνιο Κόντε χτύπησε για άλλη μία φορά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Νάπολι αλλά εισέπραξε την αρνητική του απάντηση.

Tottenham's head coach Antonio Conte attends the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε AP

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η χρονιά για τη Νάπολι καθώς παρά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Γουόλτερ Ματζάρι παραμένει εκτός των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν θέλει να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει βγει και πάλι στην αγορά για την αναζήτηση ενός προπονητή που θα πάρει από τα χέρια την ομάδα και θα την οδηγήσει και πάλι στην κορυφή.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα που αναπαράγει και το FootMercato, ο πρόεδρος της Νάπολι προσέγγισε και πάλι τον Αντόνιο Κόντε ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά από την αποχώρησή του από την Τότεναμ.

Μάλιστα, έδειξε θετικός στην προοπτική να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του Κόντε, δηλαδή τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και απολαβές που φτάνουν τα 8.000.000 ευρώ ετησίως αλλά και τη δυνατότητα να διαλέξει ο ίδιος τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Η απάντηση του Κόντε ήταν άμεση. Ο Ιταλός δεν θέλει να αναλάβει την ομάδα στα μέσα της σεζόν καθώς δεν συμφωνεί με αρκετές από τις προσθήκες που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο Όσιμεν ξέσπασε κατά του εκπροσώπου του Κβαρατσχέλια, ο λόγος

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει το μεγάλο αστέρι των Γάλλων και ονειρεύεται να τον κάνει νέο Τζέραρντ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι προκρίνει wonderkid από την Σουηδία για αντί-Γκάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK