Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κινήθηκε για σημαία της Μπάγερν αλλά "έφαγε" πόρτα

Για την απόκτηση του Τόμας Μίλερ κινήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο χειμώνα σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος της BILD, Κρίστιαν Φαλκ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Betis and Manchester United at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μία μεταγραφική βόμβα επιχείρησε να ολοκληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περασμένη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος της BILD, Κρίστιαν Φαλκ.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι Διάβολοι φέρεται πως προσέγγισαν την Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Τόμας Μίλερ.

Ο Τεν Χαχ θεωρούσε πως ο Γερμανός επιθετικός θα μπορούσε να βοηθήσει με την εμπειρία του τους "Κόκκινους Διαβόλους", με το deal βέβαια να μην ολοκληρώνεται καθώς επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της Μπάγερν ήταν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Πάντως, για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους το deal μοιάζει πιο εφικτό, καθώς το συμβόλαιο του Μίλερ με τους Βαυαρούς εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Γερμανό φορ μάλιστα να ξεκαθαρίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βραζιλία-Αργεντινή: Ο Ροντρίγκο χαρακτήρισε "δειλούς" τους Αργεντίνους και έβγαλε τον Μέσι εκτός εαυτού

Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τα επεισόδια και ξέσπασε κατά των αρχών

Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και οι αρχές του κατάσχουν δύο ακίνητα στην Βραζιλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK