Ο Μίλερ έκρουσε τον κώδωνα στην Μπάγερν και περιμένει το κάλεσμα

Πρόθυμος να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμα ένα χρόνο δήλωσε πως είναι ο Τόμας Μίλερ παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποια τα δεδομένα.

Ο Μίλερ έκρουσε τον κώδωνα στην Μπάγερν και περιμένει το κάλεσμα
Ο Τόμας Μίλερ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου διανύει ο Τόμας Μίλερ και μόνο λίγα δεν ήταν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Γερμανός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Μίλερ σε δηλώσεις του στην γερμανική BILD ανέφερε πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για άλλη μία χρονιά καθώς διασκεδάζει να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

"...Ιδανικά θέλω να παίξω για άλλη μία χρονιά μετά από το 2024. Εξακολουθώ να απολαμβάνω να βρίσκομαι στο γήπεδο. Ελπίζω να φαίνεται αυτό..."

Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μίλερ με την Μπάγερν και μετά το 2024 και δεν αποκλείεται να τον δούμε να μένει ελεύθερος στην αγορά και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θυμίζουμε πως ο Μίλερ βρίσκεται στη Μπάγερν από 11 ετών έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά με την πρώτη ομάδα 680 συμμετοχές με 237 γκολ και 261 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάμπι Αλόνσο: Ο CEO της Λεβερκούζεν είπε όλη την αλήθεια για τη "ρήτρα των τριών"

Μίλαν: Ο Ζιρού αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον μετά το μυθικό του ξεκίνημα

Η Νάπολι ετοιμάζει την κίνηση-ματ για Κβαρατσχέλια και δυσκολεύει τα σχέδια των "Μεγάλων" της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK