Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ψάχνει... βόμβα με τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Την περίπτωση του άσου της Τσέλσι, Κρίστιαν Πούλισικ εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον παίκτη να βρίσκεται στη λίστα τόσο της Άρσεναλ όσο και της Νιούκαστλ.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ένα από τα πρώτα ονόματα της λίστας είναι αυτό του Κρίστιαν Πούλισικ

Ο Πούλισικ, που ηγείται της προσπάθειας των Αμερικάνων για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τη φετινή χρονιά έχει χάσει τη φανέλα βασικού στην ομάδα της Τσέλσι, μετά την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ από τη τεχνική ηγεσία, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι ανταγωνιστές της ομάδας του Γκράχαμ Πότερ.

Το δημοσίευμα της MARCA συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Αμερικάνος είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη στάση του Πότερ προς το πρόσωπό του και δεν θα ήταν αρνητικός σε πιθανή αποχώρηση από την ομάδα τον Ιανουάριο.

.Μάλιστα, για τον παίκτη ενδιαφέρονται τόσο η Νιούκαστλ όσο και η Άρσεναλ, αλλά η Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Οζίλ και κλειστά στόματα λόγω Ερντογάν

Μουντιάλ 2022: Μπάχαλο το Βέλγιο, συμπαίκτης απάντησε στον Μπρούινε για το "έχουμε γεράσει"

Λίβερπουλ: Σαουδάραβες και Καταριανοί έρχονται με ιδιωτικές εταιρείες, όχι ως κράτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK