Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε μπελάδες ο Γκαρνάτσο επειδή αποθέωσε τον Ονανά με... γορίλες, τι είπε ο Καμερουνέζος

Με τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία κινδυνεύει ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έπειτα από ανάρτηση που έκανε για τον Ονανά χρησιμοποιώντας emoji με γορίλες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε μπελάδες ο Γκαρνάτσο επειδή αποθέωσε τον Ονανά με... γορίλες, τι είπε ο Καμερουνέζος
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Σε μπελάδες μπήκε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο καθώς η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου του ζήτησε εξηγήσεις αναφορικά με μία ανάρτηση του όπου αποθέωνε τον Αντρέ Ονανά.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Αργεντίνος επιθετικός χρησιμοποιήσε δύο emoji με γορίλες για να σταθεί στην εξαιρετική εμφάνιση του συμπαίκτη του στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη για το Champions League, κάτι που θεωρήθηκε ρατσιστικό.

Πάντως, θέση για το περιστατικό πήρε άμεσα ο ίδιος ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, λέγοντας, μεταξύ άλλων πως το emoji δεν είχε κακή πρόθεση και χρησιμοποιήθηκε από τον Γκαρνάτσο για να τονίσει τη δύναμη του Ονανά.

"...Οι άνθρωποι δεν μπορούν να επιλέξουν τι πρέπει να με προσβάλει. Ξέρω ακριβώς τι εννοούσε ο Γκαρνάτσο. Αυτό το θέμα δεν πρέπει να προχωρήσει άλλο..."

Θυμίζουμε πως ο Ονανά έσωσε την Γιουνάιτεντ αποκρούοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και δίνοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το τρένο της Λεβερκούζεν συνεχίζει ακάθεκτο με πρωταγωνιστή wonderkid που "ανέστησε" ο Τσάμπι Αλόνσο

Ο Λουκάκου βρήκε τον παλιό του εαυτό και η Ρόμα ετοιμάζεται για το βήμα των 40.000.000

Λίβερπουλ: Ο Νούνιες προκάλεσε "εγκεφαλικά" στο Άνφιλντ με την άνευ προηγουμένου ευκαιρία που έχασε

News 24/7

24MEDIA NETWORK