Ο Λουκάκου βρήκε τον παλιό του εαυτό και η Ρόμα ετοιμάζεται για το βήμα των 40.000.000

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα συνεχίζει ο Ρομέλου Λουκάκου φτάνοντας τα 13 γκολ συνολικά στη χρονιά. Στα 40.000.000 ευρώ κυμαίνεται η ρήτρα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Λουκάκου βρήκε τον παλιό του εαυτό και η Ρόμα ετοιμάζεται για το βήμα των 40.000.000
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ρόμα AP

Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου στην έναρξη της φετινής της σεζόν, όντας ένας από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς παγκοσμίως.

Ο Βέλγος ήταν για άλλη μία φορά ο πρωταγωνιστής για τη Ρόμα, πετυχαίνοντας το ένα από τα δύο γκολ στην αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας.

Πλέον ο Λουκάκου έχει πετύχει συνολικά με Βέλγιο και Ρόμα 13 γκολ σε 14 παιχνίδια συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις και πλεόν βάζοντας την ιταλική ομάδα σε σκέψεις για την αγορά του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στη συμφωνία ανάμεσα στη Τσέλσι και την Ρόμα υπάρχει ρήτρα η οποία προβλέπει την αγορά του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι αντί του ποσού των 40.000.000.

Η Ρόμα περιμένει να δει την πορεία του Βέλγου μέσα στη χρονιά για να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει ή όχι την εν λόγω ρήτρα η οποία βρίσκεται μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ιταλικής ομάδας.

Πάντως, σημαντικό ρόλο στην παραμονή ή όχι του Λουκάκου, θα παίξουν και οι εξελίξεις στην υπόθεση Μουρίνιο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει καθώς εκπνέει το συμβόλαιό του και φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση μαμούθ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έγινε προπονητής και πάει στην Κόνιασπορ

Το τρένο της Λεβερκούζεν συνεχίζει ακάθεκτο με πρωταγωνιστή wonderkid που "ανέστησε" ο Τσάμπι Αλόνσο

Μπαρτσελόνα: Με τόσα χρήματα μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα κάθισμα από το Καμπ Νου

News 24/7

24MEDIA NETWORK